Cererea lui Ciomu de desemnare a propriului specialist la expertizarea victimei, admisă

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, miercuri, cererea medicului Naum Ciomu ca un specialist pe care îl va desemna să participe la expertizarea victimei sale, Ion Jinga, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru 6 februarie.

2 afișări
Imaginea articolului Cererea lui Ciomu de desemnare a propriului specialist la expertizarea victimei, admisă

Cererea lui Ciomu de desemnare a propriului specialist la expertizarea victimei, admisă

În octombire, instanţa a admis atât efectuarea unei expertize psihiatrice a medicului Naum Ciomu, cât şi a alteia, traumatologice, pentru evidenţierea stării psihice a bărbatului pe care l-a muliat în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Avocatul lui Naum Ciomu , Mircea Duţu, solicita atunci instanţei expertiza traumatologică sau efectuarea unei exertize de acest gen asupra lui Ion Jiga, care să evidenţieze starea acestuia după operaţia reconstructivă efectuată de doctorul Ioan Lascăr.

Apărătorul a mai cerut avizul expertizei psihiatrice a doctorului Ciomu de către Comisia Superioară a Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici", din care să facă parte, de această dată, şi un specialist neurolog.

Instanţa a admis cele două cereri. De asemenea, magistraţii au dispus ca, la termenele viitoare, Ciomu şi victima sa să fie audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici