Video Chevereşul Mare (Timiş): Fiul primarului Muia, acuzat de viol

Fiul primarului din localitatea timişeană Chevereşul Mare, Marcel Muia, este acuzat că, împreună cu un amic, ar fi violat o tânără de 17 ani din localitate, iar părinţii acesteia au depus plângere penală împotriva lor, la Poliţia Judeţeană Timiş.

48 afișări

Presupusul viol ar fi avut loc joia trecută, în localitatea Chevereşul Mare, însă doar duminică a fost depusă plângerea penală, pentru că fetei de 17 ani i-ar fi fost teamă să le povestească părinţilor ce s-a întâmplat. Ea s-a confesat unei prietene, iar aceasta i-a anunţat familia.

“Cred că nu i-a spus lui tata că îi era frică. Am vorbit cu ea şi mi-a spus că cei doi au violat-o. Era şi fiul primarului. A ameninţat-o că îi dă foc la casă, dacă spune ceva”, a declarat fratele victimei, Nicolae T.

“Au ameninţat-o că dacă nu se culcă cu ei, o dezbracă. Vreau să se facă dreptate. Au făcut şi sex oral cu ea. Era şi fiul primarului acolo. Din câte mi-a spus, ăsta a ameninţat-o”, a declarat tatăl fetei, Gavril T.

Cei doi tineri au fost audiaţi, iar fata a fost examinată medico-legal.

“În funcţie de concluziile acestui certificat şi de probatoriul administrat în cauză se va reţine sau nu săvârşirea infracţiunii de viol în sarcina celor doi”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ioana Preda.

Tatăl unuia dintre suspecţi este primarul comunei, Marcel Muia, care fusese, la rândul lui, implicat într-un scandal sexual. În urmă cu trei ani, în septembrie 2004, soţia sa a făcut publice fotografii în care primarul apărea în pat cu amanta. Ulterior, cei doi soţi au divorţat.

“Cred că nevinovat. Mă bazez pe trecutul fetei, nu este uşă de biserică. Nu e prima dată când au avut relaţii şi în afară de asta mi se pare puţin cusut cu aţă albă că se întâmplă joi şi duminică reclamă”, a declarat primarul Muia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici