Cipru: Doi români şi un maghiar, arestaţi într-un dosar de prostituţie

Poliţia din Paphos, Cipru, a arestat doi români şi un maghiar, suspectaţi că ar fi condus o casă de toleranţă într-un apartament şi că ar fi obligat o româncă să se prostitueze, informează Cyprus Mail.

64 afișări
Imaginea articolului Cipru: Doi români şi un maghiar, arestaţi într-un dosar de prostituţie

Cipru: Doi români şi un maghiar, arestaţi într-un dosar de prostituţie

Ofiţerii l-au reţinut pe primul dintre români joi seară, după un raid în apartamentul pe care acesta şi complicii lui îl transformaseră în casă de toleranţă. Bărbatul ar fi fost cel care aducea clienţi pentru o tânără de 20 de ani, din România, care susţine că a fost obligată să se prostitueze începând din martie.

Al doilea român a fugit pe balconul apartamentului când poliţia a ajuns la faţa locului. Ofiţerii au anunţat că acesta a fost arestat sâmbătă, împreună cu un maghiar, care ar fi fost prietenul şi proxenetul româncei de 20 de ani.

Potrivit sursei citate, autorităţile au pătruns în apartament, unde au găsit-o şi pe tânără, după ce un informator al poliţiei a plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta. Bărbatul i-a dat 50 de euro maghiarului pentru serviciile fetei.

Cei doi români l-au escortat pe informator până la locuinţă şi sunt acuzaţi că ar fi aranjat afacerea pentru suspectul maghiar.

Românca se află, momentan, sub protecţia poliţiei, susţinând că prietenul ei maghiar ar fi obligat-o să se prostitueze.

Şeful poliţiei din Paphos a confirmat, sâmbătă, că ofiţerii au colectat multe dovezi din apartamentul suspecţilor. Autorităţile cercetează şi alte locuinţe din Paphos care ar putea fi case de toleranţă.

Cei trei bărbaţi reţinuţi vor rămâne în custodia poliţiei opt zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici