Cosmin Olăroiu, urmărit penal în dosarul privind transferuri de jucători

Tehnicianul formaţiei saudite Al Hilal, Cosmin Olăroiu, este umărit penal de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în dosarul transferurilor de jucători, anchetatorii dându-l în consemn la frontieră pentru audiere, informează surse judiciare.

39 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu, urmărit penal în dosarul privind transferuri de jucători

Cosmin Olăroiu, urmărit penal în dosarul privind transferuri de jucători (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii DIICOT au dispus consemnarea la frontieră a lui Olăroiu, pentru a fi informaţi atunci când se întoarce în România, în vederea citării, precizează sursele citate.

O astfel de măsură administrativă se ia în cazurile în care persoanele vizate în anchete nu sunt în ţară, iar citarea lor este necesară, procedura fiind una normală.

Şi Gino Iorgulescu este urmărit penal în dosarul privind transferul unor jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) prezentându-i, în 19 mai, acuzaţiile.

Fostul preşedinte al FC Naţional (actual Progresul - n.r.) Gino Iorgulescu a mai fost audiat în dosarul constituit la Parchetul instanţei supreme în urmă cu un an, pentru a da detalii despre fapte imputate de Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) referitoare la transferul a cinci jucători la Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici