CSM a dispus verificări în cazul difuzării înregistrărilor cu întâlnirea Remeş-Mureşan

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus, joi, din oficiu, efectuarea de verificări, de către Inspecţia judiciară, în urma difuzării în presă a materialului video cu întâlnirea dintre ministrul demisionar al Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi fostul ministru Ioan Avram Mureşan.

4 afișări
Imaginea articolului CSM a dispus verificări în cazul difuzării înregistrărilor cu întâlnirea Remeş-Mureşan

CSM a dispus verificări în cazul difuzării înregistrărilor video cu întâlnirea Remeş-Mureşan

După definitivarea notei de către Inspecţia judiciară, documentul va fi prezentat Consiliului Superior al Magistraturii care va adopta măsurile necesare în raport cu rezultatul constatărilor Inspecţiei.

TVR a difuzat, miercuri, în jurnalul de la ora 19.00, imagini de la o întâlnire a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remeş, cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan, în care acesta din urmă îi dă un plic lui Remeş, precum şi înregistrări audio referitoare la licitaţii.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici