Daniela Buruiană îl dă în judecată pe C.V.Tudor

Deputatul independent Daniela Buruiană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că l-a dat în judecată pe preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insultă, calomnie şi defăimare.

1 afișare
Imaginea articolului Daniela Buruiană îl dă în judecată pe C.V.Tudor

Daniela Buruiană îl dă în judecată pe C.V.Tudor (Sursa: Mediafax Foto)

Ea a precizat că avocatul său a depus dosarul la Judecătoria Sectorului 5 împotriva liderului PRM, "care va fi citat în calitate de pârât".

"Am considerat că e necesar să fac acest lucru, pentru că personajul respectiv mi-a adus grave injurii atât mie, cât şi familiei mele", a precizat Daniela Buruiană.

Ea îi solicită lui Vadim Tudor plata a 30.000 euro daune morale, plata cheltuielilor de judecată şi ca acesta să fie obligat la publicarea sentinţei judecătoreşti definitive în revistele sale, pe prima pagină.

"Am solicitat, prin avocatul meu, şi o expertiză medico-legală psihiatrică a pârâtului Corneliu Vadim Tudor, pentru a vedea dacă a fost în toate minţile sau mai este în toate minţile, iar, dacă nu, să suporte un tratament medical", a mai spus fostul parlamentar PRM.

Deputatul PRM Daniela Buruiană a anunţat, în 26 noiembrie 2007, că demisionează din funcţia de secretar executiv al partidului, dar nu renunţă la mandatul parlamentar, aşa cum a propus liderul formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor, imediat după aflarea rezultatelor la exit-poll-urile de la alegerile europarlamentare.

În aceeaşi zi, Partidul România Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiană-Aprodu din cadrul formaţiunii, motivând decizia prin "încăpăţânarea diabolică de a se certa cu toată lumea din jurul ei" şi prin "neruşinarea de a fi «calul troian» al SRI în PRM". Conducerea PRM "a luat act, cu scârbă, de declaraţiile mizerabile" ale Danielei Buruiană, preciza Biroul de presă al formaţiunii într-un comunicat, menţionând că "această femeie imposibilă este informatoare a SRI, încă de pe timpul lui Virgil Măgureanu".

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că Daniela Buruiană avea "o viaţă dublă" şi "un dublu comportament" şi că subiectul legat de aceasta este unul minor, dar refuză să comenteze decizia acesteia de a-l da în judecată pentru insultă, calomnie şi defăimare.

El a spus că a trebuit să facă o alegere între partid şi Daniela Buruiană, afirmând că aceasta a insultat şi jignit pe toată lumea.

"Eu am apreciat-o pe această femeie, a făcut unele materiale foarte bune, a fost o perioadă utilă, dar avea un dublu comportament, avea o viaţă dublă", a spus Vadim Tudor.

Senatorul a susţinut că, în realitate, el o protejează pe Buruiană şi că din judeţele Brăila şi Galaţi "curg materiale împotriva ei", inclusiv un serial intitulat "Ploşniţa". "Nu public nimic de genul ăsta", a susţinut Corneliu Vadim Tudor.

"Dacă e ceva pe cale administrativă, financiar-contabilă, eu nu pot să opresc aşa ceva", a spus el referindu-se la adresa făcută de grupul PRM despre deconturile Danielei Buruiană la Parlament.

El a menţionat că are lucruri mai importante de făcut decât să se ocupe de deconturile şi chitanţele unui parlamentar.

Deputatul independent Daniela Buruiană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că l-a dat în judecată pe preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insultă, calomnie şi defăimare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici