Denis Şerban şi Cătălin Munteanu au fost la DNA

Fostul fotbalist Denis Şerban şi jucătorul echipei Dinamo Cătălin Munteanu au ieşit din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după aproximativ o oră, aceştia refuzând să facă vreo declaraţie privind motivul prezenţei lor la DNA.

26 afișări
Imaginea articolului Denis Şerban şi Cătălin Munteanu au fost la DNA

Jucătorul echipei Dinamo Cătălin Munteanu (Imagine:Mediafax Foto)

La intrarea în sediul DNA, unde au ajuns miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.00, cei doi declarau că au venit în vizită.

În urmă cu o zi, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a venit la DNA, unde a dat o declaraţie de martor în dosarul privind transferurile de fotbalişti. Sandu a adăugat că nu a mai fost citat pentru un termen viitor, dar că ancheta continuă pentru a "scoate adevărul la iveală".

Şi Gheorghe Dinu, fost preşedinte al FC Rapid, în prezent preşedinte al FC Braşov, a fost audiat, luni, de procurorii anticorupţie în calitate de martor în dosarul privind transferurile în străinătate ale unor jucători. Dinu Gheorghe a declarat că a fost audiat ca martor în cazul transferurilor jucătorilor Cristian Dulca şi Florin Bratu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici