DNA: Raportul CE este obiectiv, remarcând parcursul pozitiv al Direcţiei

Conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) apreciază drept corect şi obiectiv raportul interimar al Comisiei Europene pe tema justiţiei adoptat luni, remarcând faptul că activitatea Direcţiei a prezentat un parcurs pozitiv în cele şase luni de la precedentul document, din vara lui 2007.

1 afișare
Imaginea articolului DNA: Raportul CE este obiectiv, remarcând parcursul pozitiv al Direcţiei

DNA: Raportul CE este obiectiv, remarcând parcursul pozitiv al Direcţiei

Raportul CE pe tema justiţiei în România, adoptat luni, indică faptul că activitatea DNA "arată un parcurs pozitiv în ultimele şase luni", dar menţionează că unele dintre cauzele care implică foşti miniştri sau actuali miniştri au fost restituite procurorilor de către instanţe, din cauza unor erori procedurale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici