Elveţian, cercetat penal pentru că a folosit un pistol din amuzament

Un cetăţean din Eleveţia este cercet penal după ce a tras mai multe focuri de armă în apropierea localităţii Mănăstire, fără să aibă permis pentru pistolul pe care l-a introdus ilegal în România.

1 afișare
Imaginea articolului Elveţian, cercetat penal pentru că a folosit un pistol din amuzament

Elveţian, cercetat penal pentru uz de armă letală

Lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Deta, judeţul Timiş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Mănăstire, o persoană necunoscută a tras foc cu armă letală. La faţa locului s-au deplasat şi lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş (IPJ Timiş). Poliţiştii au stabilit ca H. Nathanael, domiciliat în orasul Kaltbrunn, Elveţia, a tras mai multe focuri de armă cu un pistol marca Geco cu lunetă, de calibrul 5,6 mm din amuzament şi pentru a se distra.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că arma în cauză a fost adusă de cetăţeanul elveţian într-o geantă, cu trenul, prin vama Curtici, fără a declara-o organelor vamale. Persoana declară că deţine legal arma în ţara de origine, însă nu are la el permisul de armă şi nu a cunoscut faptul că în România are nevoie de acest permis", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiş, remis duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici