Eugen Teodorovici a vrut să vadă ce au aflat procurorii despre el după ce a fost filat. DNA spune că nu a fost inculpat

  • Eugen Teodorovici a fost filat de procurori într-un dosar de corupţie mai vechi
  • DNA anunţă că în acel dosar, fostul ministru nu a fost nici suspect, nici inculpat
  • Dosarul a fost clasat pentru că „fapta nu există”
441 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici a vrut să vadă ce au aflat procurorii despre el după ce a fost filat. DNA spune că nu a fost inculpat

Eugen Teodorovici a vrut să vadă ce au aflat procurorii despre el după ce a fost filat. DNA spune că nu a fost inculpat

Fostul ministru Eugen Teodorovici s-a prezentat la DNA pentru a vedea ce au aflat despre el procurorii după ce a fost supravegheat.
 
Într-un răspuns pentru MEDIAFAX, DNA informează că Teodorovici a cerut discuţiile din dosar, folosindu-se de drepturile oferite de art. 145 Cod procedură penală (informarea persoanei supravegheate). Este vorba despre un dosar mai vechi de corupţie, în care ancheta a fost făcută cu privire la fapte, dar ulterior a venit clasarea pe motiv că „fapta nu există”. 
 
DNA a mai subliniat că în dosar, Teodorovici nu a fost nici inculpat, nici suspect. 
 
Eugen Teodorovici a fost joi la DNA, la cererea sa. Fostul ministru a spus că a vrut să asculte convorbirile dintr-un dosar mai vechi, clasat în 2013: „Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici