Flagrant DNA într-un dosar de trafic de influenţă la un judecător al Curţii Supreme de Justiţie

DNA Timişoara a prins astăzi în flagrant o persoană care pretindea că ar putea interveni pe lângă un judecător ÎCCJ pentru a-l determina să dea o soluţie favorabilă într-un dosar aflat pe rolul Curţii Supreme de Justiţie. Operaţiunea în flagrant s-ar fi realizat astăzi, în jurul orei 11.00, în parcarea Iulius Mall Timişoara.

2675 afișări
Imaginea articolului Flagrant DNA într-un dosar de trafic de influenţă la un judecător al Curţii Supreme de Justiţie

Flagrant DNA într-un dosar de trafic de influenţă la un judecător al Curţii Supreme de Justiţie

„În perioada septembrie – decembrie 2023, suspectul C.F.B a pretins suma de 25.000 de euro martorului denunţător A.L. . În data de 14.11.2023, când a fost realizată operaţiunea flagrantă a şi primit de la A.L suma în cuantum de 15.000 de euro, promiţându-i că va interveni la un judecător al ÎCCJ spre a-l determina pe aceasta să soluţioneze în favoarea denunţătoarei dosarul înregistrat la această instanţă, respectiv să admită recursul declarat de martora denunţătoare”, arată surse judiciare.

Potrivit datelor de pe portalul ÎCCJ, este vorba despre un dosar cu obiectul „rezoluţie contract” - aflat pe rolul Secţiei I Civilă a ÎCCJ, în stadiu de recurs, cu nou termen de judecată - 6 martie 2024.

Procurorii DNA Timişoara alături de DGA Timişoara au constatat flagrantul în dosarul de trafic de influenţă la judecătorul ÎCCJ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici