Fondatorul Theranos şi-a aflat pedeapsa. Sentinţa este definitivă

  • Elizabeth Holmes a fost condamnată la 11 ani de închisoare pentru acuzaţii de fraudă
  • Fondatoarea Theranos îşi va ispăşi pedeapsa într-o închisoare de minimă securitate din Texas
  • La mijlocul lunii mai, o instanţă a respins cererea ei de a rămâne liberă pe cauţiune, în timp ce a fost luată în considerare contestarea condamnării iniţiale
2593 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Theranos şi-a aflat pedeapsa. Sentinţa este definitivă

Fondatorul Theranos şi-a aflat pedeapsa. Sentinţa este definitivă

Cândva cea mai tânără miliardară din lume, Elizabeth Holmes va lucra de acum alături de ceilalţi deţinuţi dintr-o închisoare de minimă siguranţă aflată la 160 km nord de Houston, oraşul ei natal.

Holmes, fondatoarea Theranos, a fost condamnată definitiv şi va executa 11 ani de închisoare pentru acuzaţii de fraudă. Împreună cu partenerul său de afaceri, Ramesh „Sunny” Balwani, condamnat deja la 13 ani pentru rolul său, au delapidat compania nou înfiinţată cu milioane de dolari.

În final, instanţa a hotărât ca Balwani şi Holmes să plătească despăgubiri în valoare de 452 de milioane de dolari victimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici