Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat şi el în urmărire

Fostul director din Primăria Bucureşti, Popa Bogdan Cornel, condamnat definitiv, vineri, la 11 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul în care fostul primar general a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, a ost dat şi el în urmărire europeană.

1393 afișări
Imaginea articolului Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat şi el în urmărire

Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat şi el în urmărire

În urma deciziei instanţei, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a pus în aplicare un mandat privind condamnarea la pedeapsa cu închisoarea de 11 ani şi 6 luni, emis pe numele lui Bogdan Cornel Popa, fost director în cadrul Primăriei Bucureşti.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost dispusă punerea în urmărire, fiind emis şi mandat european de arestare.

Primarul Sorin Oprescu avea o „relaţie atipic de apropiată” cu directorul Administraţiei Cimitirelor, Bogdan Cornel Popa, spun anchetatorii, care arată că edilul îl lua cu el pe Popa la recepţii la care acesta nu avea acces, la Cotroceni, la ambasade sau în vizite oficiale în străinătate, au declarat, la momentul anchetei, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici