Gheorghe Falcă: Îmi voi dovedi nevinovăţia în instanţă

Primarul arădean Gheorghe Falcă a declarat, joi, că îşi va dovedi nevinovăţia în instanţă, el negând că ar fi luat mită în cazul vânzării terenului către firma unui prieten.

1 afișare
Imaginea articolului Gheorghe Falcă: Îmi voi dovedi nevinovăţia în instanţă

Gheorghe Falcă: Îmi voi dovedi nevinovăţia în instanţă

"Tot timpul am spus că politicienii trebuie verificaţi. Vom arăta în instanţă nevinovăţia instituţiei Primăriei Arad. Nu cred că acuzaţiile sunt întemeiate. Nu puteam lua mită cu un an înainte de acea vânzare de teren", a spus Falcă.

Edilul arădean a adăugat că Primăria trebuia să vândă acel teren către proprietarii clădirilor existente.

"Ei aveau o fabrică privată cu drept de folosinţă a terenului şi au venit să-l cumpere, nu puteam să refuzăm. O parte din acelaşi teren a fost vândut de fosta administraţie locală cu 60 la sută mai ieftin decât am făcut-o noi", a mai spus Falcă.

El a ţinut să precizeze că nu crede că ancheta în cazul său are vreun substrat politic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici