Gheorghe Piperea depune, joi, la Curtea de Apel o cerere prin care solicită suspendarea stării de alertă

  • Avocatul Gheorghe Piperea anunţă că va cere în instanţă suspendarea stării de alertă
  • Piperea: Acest demers este esenţial pentru democraţia din România şi pentru libertatea generaţiilor viitoare
  • Piperea: Puteţi ignora cu graţie această acţiune şi puteţi să aplaudaţi când se va instaura din nou starea de urgenţă, în timp ce toată lumea în jurul nostru se trezeşte la viaţă
1212 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Piperea depune, joi, la Curtea de Apel o cerere prin care solicită suspendarea stării de alertă

Gheorghe Piperea depune, joi, la Curtea de Apel o cerere prin care solicită suspendarea stării de alertă

Gheorghe Piperea a anunţat pe pagina de facebook că mâine va depune o cerere la Curtea de Apel pentru suspendarea stării de alertă. Avocatul este de părere că sunt încălcate drepturile fundamentale ale cetăţenilor şi vrea ca şi România să ia exemplul altor ţări care nu mai au restricţii atât de dure.

„Mâine voi depune în nume propriu această cerere, la Curtea de apel Bucureşti. Oricine poate formula intervenţie, cu condiţia să aducă argumente favorabile suplimentare şi să nu ducă la amânare.
 
Nu vreau să bravez, dar acest demers este esenţial pentru democraţia din România şi pentru libertatea generaţiilor viitoare. Libertăţile se sugrumă treptat, pas cu pas (dupa cum se intitulează şi cartea, tradusă în chineză, a unui anumit domn preşedinte), iar statul de drept se aneantizeaza în doze mici, greu de perceput. Dacă nu prinzi de veste, ca în sindromul broaştei fierte, nu mai înţelegi că esti fiert şi de ce. De aceea, puteţi ignora cu graţie această acţiune şi puteţi să aplaudaţi când se va instaura din nou starea de urgenţă, în timp ce toata lumea în jurul nostru se trezeşte la viaţă. Sau puteţi să vă rapiţi 10 minute din timp şi să reflectaţi la aceasta actiune”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici