Guşă a cerut suspendarea procesului pe care Poşta Română i l-a intentat

Liderul PIN, Cosmin Guşă, a cerut, prin avocatul său, la termenul de vineri al procesului în care a fost dat în judecată de poşta Română, suspendarea dosarului, pe motiv că cei care l-au reclamat sunt cercetaţi penal de DNA.

8 afișări
Imaginea articolului Guşă a cerut suspendarea procesului pe care Poşta Română i l-a intentat

Guşă a cerut suspendarea procesului pe care Poşta Română i l-a intentat (Imagine:Mediafax Foto)

Avocatul liderului PIN, Cosmin Guşă, care îl apără pe acesta în procesul pe care Poşta Română i l-a intentat, a formulat în faţa magistraţilor de la Jucătoria Sectorului 1 o cerere de suspendare a procesului. Motivul invocat de acesta a fost acela că cei care l-au dat în judecată pe Guşă sunt cercetaţi penal de DNA.

La termenul de vineri al procesului în care Poşta Română l-a chemat în judecată pe Cosmin Guşă pentru afirmaţiile pe care acesta le-a făcut în legătură cu mai multe transferuri de terenuri ale Poştei, avocatul liderului PIN a cerut instanţei de judecată să ceară relaţii de la DNA cu privire la stadiul lucrărilor din dosarul Poşta Română şi cu privire la învinuiţii din dosar.

Totodată, avocatul a cerut judecătorilor să suspende procesul pe motivul că directorul Poştei Române, Dan Mihai Toader, cel care l-a chemat în judecată pe Guşă pentru afirmaţiile sale, este cercetat de DNA în dosarul Poşta, în care are calitate de învinuit.

Judecătorul a aprobat cererea formulată de avocat şi a dispus să se emită o adresă către DNA prin care să se comunice datele cerute de avocat.

Instanţa nu a suspendat însă procesul, acordând un nou termen pentru data de 25 aprilie, termen la care ar urma să ia o decizie, în funcţie de răspunsul procurorilor anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici