Instanţa Supremă respinge contestaţia la executare formulată de Elena Udrea

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, marţi, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

311 afișări
Imaginea articolului Instanţa Supremă respinge contestaţia la executare formulată de Elena Udrea

Instanţa Supremă respinge contestaţia la executare formulată de Elena Udrea

„Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatoarea Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei penale nr.181 din data de 28.03.2017 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală”, se arată în minuta ÎCCJ de marţi.

Instanţa o obligă pe Udrea la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia este cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la începutul lunii aprilie, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

În prezent, ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgşor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici