IPJ Braşov: Nu s-a primit ordin de încetare a căutărilor Elodiei Ghinescu

Jandarmii şi poliţiştii braşoveni continuă să caute în tot judeţul Braşov trupul avocatei Elodia Ghinescu, care a dispărut de acasă în data de 30 august, deoarece nu s-a primit niciun ordin de încetare a căutărilor, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

2 afișări
Imaginea articolului IPJ Braşov: Nu s-a primit ordin de încetare a căutărilor Elodiei Ghinescu

IPJ Braşov: Nu s-a primit ordin de încetare a căutărilor Elodiei Ghinescu

"Nu am primit niciun ordin de a opri căutările din partea şefului anchetei în acest caz, dl Marius Iacob. Prin urmare, noi ne vom face treaba în continuare. Mai multe nu pot să vă spun, deoarece nu eu sunt cel care conduce ancheta", a declarat Naghi.

Trupul avocatei a fost căutat în împrejurimile Braşovului, precum şi în lacurile din apropiere.

Expertiza uniformei de poliţist care a fost găsită într-o râpă de 30 metri pe drumul dintre Poiana Braşov şi Râşnov urmează a fi dată publicităţii în cursul zilei de miercuri sau joi.

În funcţie de rezultatul acesteia, dacă se dovedeşte că aceasta aparţine soţului avocatei, Cristian Cioacă, acesta riscă să fie arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici