Judecătorii resping contestaţiile fraţilor Tate, care au vrut să părăsească ţara

Fraţii Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, rămân sub control judiciar şi nu pot părăsi România a decis, vineri, Curtea de Apel Bucureşti. Decizia instanţei este definitivă.

289 afișări
Imaginea articolului Judecătorii resping contestaţiile fraţilor Tate, care au vrut să părăsească ţara

Judecătorii resping contestaţiile fraţilor Tate, care au vrut să părăsească ţara

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Tate III Emory Aqndrew şi Tate Tristian împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 15 decembrie 2023, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară al Tribunalului Bucureşti – Secţia Penală, în Dosarul nr.18906/3/2023/a1.7”, potrivit minutei Curţii de Apel Bucureşti.

Cei doi sunt obligaţi la plata către stat a sumei de câte 300 lei fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare.

Sentinţa CAB este definitivă.

Fraţii Tate au susţinut că mama lor ar fi suferit un infarct.

Fraţii Andrew Tate şi Tristain au fost eliberaţi, la începutul lunii august, din arestul la domiciliu, dar nu au voie să părăsească România pe fondul acuzaţiilor de trafic sexual.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici