Lucian Cozma ar putea fi eliberat din arest pe cauţiune

Tribunalul Neamţ a decis, vineri, eliberarea pe cauţiune a fotbalistului Lucian Cozma, de la echipa Laminorul Roman, însă hotărârea a fost atacată de către procurori, astfel că acesta va mai rămâne în arest până la judecarea recursului de către instanţa superioară.

5 afișări
Imaginea articolului Lucian Cozma ar putea fi eliberat din arest pe cauţiune

Lucian Cozma ar putea fi eliberat din arest pe cauţiune

Instanţa a hotărât că Lucian Cozma poate fi liber, în schimbul unei cauţiuni (achitate deja) de 3.000 de lei. Imediat după pronunţarea sentinţei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au declarat recurs, acesta urmând a fi judecat de un complet al Curţii de Apel Bacău. Până când judecătorii băcăuani vor lua o decizie în acest sens, Lucian Cozma va rămâne în arest.

Lucian Cozma, care este legitimat la echipa Laminorul Roman, a fost arestat în 9 mai, în "Dosarul fotbaliştilor", fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Într-un interviu acordat presei locale, jucătorul a recunoscut că a făcut trafic de influenţă, însă a acuzat că i-au fost încălcate mai multe drepturi pe perioada celor aproximativ cinci luni de arest preventiv.

În acest dosar a mai fost arestat, în luna iunie, şi fotbalistul Costel Ilie, componentul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în prezent acesta fiind cercetat libertate, sub control judiciar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici