Mai mulţi membri ai fostelor clanuri Chira şi Nie, audiaţi la Poliţia Capitalei

Cincisprezece membri ai fostelor clanuri Chira şi Nie, acuzaţi de infracţiuni cu violenţă, sunt audiaţi, joi, dimineaţă la Poliţia Capitalei, aceştia fiind prinşi în urma unor percheziţii din Bucureşti şi din localitatea Frumuşani, din judeţul Călăraşi.

14 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi membri ai fostelor clanuri Chira şi Nie, audiaţi la Poliţia Capitalei

Mai mulţi membri ai fostelor clanuri Chira şi Nie, audiaţi la Poliţia Capitalei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al sectorului 3, luptătorii de la SPIR şi DIAS, sub coordonarea procurorului, au efectuat 20 de percheziţii la locaţii din Bucureşti şi Frumuşani pentru a-i prinde pe membrii fostelor clanuri Chira şi Nie.

"Acţiunea este în desfăşurare, până în prezent fiind descoperite la cele 20 de localţii perchezitionate arme de foc - puşti de vânătoare, pistoale cu gaz, pistoale cu bile, unele deţinute legal, altele ilegal, şi mai multe arme de foc. Membrii clanurilor sunt acuzaţi că ar fi comis mai multe infracţiuni cu violenţă între care şi tentativă de omor şi ultraj", a precizat comisarul Ciocan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici