Maroc: Trei români şi cinci marocani, arestaţi pentru trafic de droguri

Trei cetăţeni români şi cinci marocani au fost arestaţi, sâmbătă, în oraşul Mohammedia, din Maroc, pentru trafic de droguri, asupra acestora fiind găsite aproape 200 de kilograme de stupefiante, potrivit unor surse din poliţie, citate de Le Matin.

7 afișări

Suspecţii, printre care şi patru femei, au fost reţinuţi într-un apartament din centrul oraşului Mohammedia, în urma informaţiilor oferite poliţiei de către un cetăţean. În urma descinderii, poliţiştii au descoperit drogurile, care erau ascunse în prăjituri ambalate în plastic.

Din primele cercetări rezultă că traficanţii intenţionau să ducă drogurile în străinătate. Anchetatorii continuă cercetările, pentru a stabili dacă mai există şi alţi complici în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici