Mehedinţi: Elev prins cu un baston telescopic în curtea liceului

Un elev de clasa a 10-a a fost prins de jandarmi cu un baston telescopic de 50 de centimetri în rucsac, în timp ce se afla în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin.

1556 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Elev prins cu un baston telescopic în curtea liceului

Mediafax Foto - Arhivă

Luni, în timp ce patrulau în zona Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin, jandarmii au observat în curtea Colegiului Naţional „Gheorghe Ţiţeica” un tânăr care a devenit agitat când i-a văzut.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că este vorba de un elev de clasa a 10-a, în rucsacul căruia a fost găsit un baston telescopic în lungime de aproximativ 50 cm.

„Cu privire la existenţa acestuia, elevul a declarat că l-a primit cadou, dar nu îl foloseşte pentru un motiv anume”, susţin jandarmii.

Potrivit Jandarmeriei Mehedinţi, documentele de sesizare privind infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase, întocmite pe numele tânărului, au fost înaintate instituţiilor competente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici