Modificarea legii ANI, amânată pentru săptămâna viitoare

Cei cinci senatori prezenţi, marţi, la şedinţa Comisiei juridice au decis, din lipsă de cvorum, să amâne dezbaterile asupra Ordonanţei de modificare a Legii ANI, pentru săptămâna viitoare, când va fi invitat şi ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu.

5 afișări
Imaginea articolului Modificarea legii ANI, amânată pentru săptămâna viitoare

Modificarea legii ANI, amânată pentru săptămâna viitoare

Secretarul de stat în Ministerului Justiţiei, Katalin Kibedi, le-a propus membrilor Comisiei să amâne dezbaterea Ordonanţei de modificare a legii ANI. Ea a spus că ministrul Justiţiei ar putea să aducă o modificare a Legii ANI, care nu este cuprinsă printre actualele amendamente.

Cei cinci senatori prezenţi la şedinţă, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), Şerban Nicolae (PSD), Doru Ioan Tărăcilă (PSD), Viorel Dumitrescu (PRM) şi Gavrilă Vasilescu (PC) au fost de acord cu propunerea reprezentantului MJ, aprobând amânarea dezbaterii Ordonanţei, din lipsă de cvorum. Pentru a putea lua decizii, cvorumul Comisiei juridice este de 6 senatori.

Preşedintele comisiei, Peter Eckstein-Kovacs, a decis ca ministrul Chiuariu să fie invitat la discuţii, săptămâna viitoare, în şedinţa care urmează să se desfăşoare marţi sau miercuri.

Potrivit membrilor comisiei, ministrul ar putea solicita ca ANI să îşi prezinte raportul anual de activitate în faţa Parlamentului, nu doar să îl trimită Senatului, cum prevede legea, în forma actuală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici