Nicolăescu despre declaraţiile lui Chiuariu: "Nu comentez nişte prostii! "

Vicepreşedintele PNL, ministrul Eugen Nicolăescu, spune că nu doreşte să comenteze "nişte prostii", referindu-se la declaraţiile ministrului Justiţiei, liberalul Tudor Chiuariu, în legătură cu miniştrii care au dosare la DNA.

4 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu despre declaraţiile lui Chiuariu: "Nu comentez nişte prostii! "

Nicolăescu despre declaraţiile lui Chiuariu: "Nu comentez nişte prostii! "

"Nu comentez nişte prostii! Nimic mai mult", a fost reacţia ministrului Nicolăescu, contactat în legătură cu afirmaţile lui Tudor Chiuariu.

Ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, a declarat, marţi, că Eugen Nicolăescu, Mihai Voicu şi Varujan Vosganian au dosare la DNA şi că se fac cereri abuzive de interceptare a telefoanelor rudelor demnitarilor liberali, campanie declanşată după ce el a cerut revocarea procurorului Doru Ţuluş.

Tudor Chiuariu a arătat că are informaţii de la procurori ai DNA că miniştrii liberali Eugen Nicolăescu, Mihai Voicu şi Varujan Vosganian au dosare la DNA, ei urmând a ajunge în atenţia comisiei prezidenţiale.

„Am informaţii de la DNA. Nu toţi procurorii de la DNA sunt abuzivi şi incompetenţi. Unii dintre ei sunt chiar scârbiţi de ceea ce se întâmplă, pentru că toate lucrurile astea sunt folosite politic”, a arătat ministrul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici