Operaţiune antidrog soldată cu arestarea a opt traficanţi din Bucureşti şi Ilfov

O operaţiune antidrog desfăşurată de poliţişti bucureşteni şi ilfoveni, coordonată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimininalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Bucureşti, în cadrul căreia au fost făcute mai multe descinderi, s-a soldat cu arestarea a opt traficanţi de droguri.

5 afișări
Imaginea articolului Operaţiune antidrog soldată cu arestarea  a opt traficanţi din Bucureşti şi Ilfov

Operaţiune antidrog soldată cu arestarea a opt traficanţi din Bucureşti şi Ilfov

Potrivit unui comunicat de sâmbătă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, membrii grupării, cu vârste între 29 şi 48 de ani, acţionau în oraşul Pantelimon şi în Sectorul 3 al Capitalei, activităţile de cercetare pentru anihilarea reţelei desfăşurându-se în octombrie şi nomiembrie.

Toţi suspecţii, care domiciliau în Capitală, erau în atenţia poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, ca fiind principalii distribuitori de heroină din Pantelimon.

În urma activităţilor desfăşurate, la data de 6 decembrie, au fost efectuate şapte descinderi la adresele de domiciliu ale membrilor grupului, în urma cărora au fost identificaţi cei în cauză. Ca urmare a percheziţiilor efectuate a fost găsită şi ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 48,72 grame heroină, destinată comercializării. Totodată, au fost găsite 16 telefoane mobile şi suma de 9.100 de lei.

Procurorul DIICOT-STB a dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat, iar vineri, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici