Patru hoţi care au furat haine de 14.000 lei din mall-uri, reţinuţi

Patru tineri - doi băieţi de 20 de ani şi două fete de 24 şi 25 de ani - au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi dat spargeri de 14.000 lei în cele două mall-uri ale Timişoarei.

543 afișări
Imaginea articolului Patru hoţi care au furat haine de 14.000 lei din mall-uri, reţinuţi

Patru hoţi care au furat haine de 14.000 lei din mall-uri, reţinuţi

Poliţiştii au reţinut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, bănuiţi de furt calificat.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi, în 30 iunie, că după ora 18:00 au fost furate haine din doua societăţi comerciale de pe raza municipiului Timişoara.

Dintr-o societate comercială de pe Calea Şagului au fost furate articole vestimentare în valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate, situată în Piaţa Consiliul Europei, au fost furate haine de 4.000 de lei.

Au fost identificaţi doi băieţi de 20 de ani şi două fete de 24 şi 25 de ani, bănuiţi de furt. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Conform unor surse locale, este vorba de cele două mall-uri ale Timişoarei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici