Patru persoane din Popeşti-Leordeni, în casa cărora au fost găsite arme, arestate preventiv

Cele patru persoane din Popeşti-Leordeni în locuinţa cărora au fost găsite, cu o zi în urmă, mai multe arme de foc, au fost arestate preventiv, vineri, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov.

102 afișări
Imaginea articolului Patru persoane din Popeşti-Leordeni, în casa cărora au fost găsite arme, arestate preventiv

Patru persoane din Popeşti-Leordeni, în casa cărora au fost găsite arme, arestate preventiv (Imagine: www.protv.ro)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, subinspector Cristina Goliş, mandatele de arestare pentru cei patru membri ai familiei în casa căreia au fost găsite armele au fost emise de Tribunalul Cornetu.

Cei patru, respectiv Crişan Perian (51 de ani), Ionel Perian (28 de ani), Costel Perian (22 de ani) şi Sofia Petrache (44 de ani), fuseseră reţinuţi în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare.

Celelalte 15 persoane audiate în acest caz, cu o zi în urmă, de poliţiştii ilfoveni, vor fi cercetate în continuare în stare de libertate.

Poliţiştii ilfoveni au audiat, joi, 19 persoane, după ce în casa unui bărbat din localitatea Popeşti-Leordeni au fost găsite mai multe de arme de foc, cei implicaţi susţinând că s-au înarmat pentru a se apăra de membrii unei grupări rivale din Roşiorii de Vede, cu care au intrat în conflict din cauza unor dispute legate de căsătoria copiilor lor.

Subinspectorul Cristina Goliş preciza că în locuinţa lui Crişan Perian, din oraşul Popeşti-Leordeni, au fost descoperite mai multe arme de foc pentru care nu existau documente justificative. Astfel, în urma acţiunii poliţiştilor ilfoveni, care a avut loc în contextul desfăşurării în condiţii de siguranţă a summit-ului NATO, au fost decoperite un pistol-mitralieră, o armă UZI, un pistol cu glonţ, două pistoale cu gaz, precum şi muniţie pentru acestea.

În casa percheziţionată, alături de proprietar, au fost găsite alte 18 persoane, care, potrivit declaraţiilor, au rămas peste noapte pentru a sărbători ziua de naştere a lui Crişan Perian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici