Poliţiştii din Capitală au descoperit 3.000 de kilograme de articole pirotehnice în urma unui flagrant

  • Poliţiştii din Capitală au descoperit 3.000 de kilograme de materiale pirotehnice destinate comercializării ilegale în urma unui flagrant organizat în sectorul 2.
285 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Capitală au descoperit 3.000 de kilograme de articole pirotehnice în urma unui flagrant

Poliţiştii din Capitală au descoperit 3.000 de kilograme de articole pirotehnice în urma unui flagrant

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada noiembrie-decembrie 2020, poliţişti au documentat activitatea unor persoane, în mediul online, care ofereau spre vânzare articole pirotehnice, fără a fi autorizaţi în acest sens.

Poliţiştii au identificat joi în sectorul 2 al Capitalei o autoutilitară în care se aflau articole pirotehnice de diferite categorii, ce urmau să fie comercializate fără drept, către persoane fizice.

Şoferul maşinii a livrat mai multe articole pirotehnice unui bărbat, moment în care a fost surprins în flagrant delict. În maşină a fost descoperită cantitatea de 3000 de kilograme de materiale pirotehnice.

Poliţiştii au confiscat din locuinţa bărbatului, in baza mandatului de percheziţie, alte 400 de kilograme de articole pirotehnice de diferite categorii.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru „operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici