Primarul din localitatea clujeană Jucu rămâne în arest

Curtea de Apel Cluj a judecat, marţi, recursul înaintat de Petre Coste, primarul comunei Jucu, împotriva sentinţei Tribunalului Cluj prin care a fost arestat pentru 29 de zile, astfel că acesta rămâne în continuare în arest .

1 afișare
Imaginea articolului Primarul din localitatea clujeană Jucu rămâne în arest

Primarul din localitatea clujeană Jucu rămâne în arest

Claudiu Ilieş, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, a declarat, marţi, că avocaţii primarului au cerut, marţi, punerea acestuia în libertate pentru că nu ar reprezenta pericol social. Curtea de Apel a respins recursul, astfel că Petre Coste va fi cercetat în continuare în stare de arest.

Primarul comunei Jucu din judeţul Cluj, Petre Coste, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, sub acuzaţia de luare de mită, el fiind prins în flagrant, luna trecută, în timp ce primea zece mii de euro mită de la un denunţător, informa Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici