Primarul şi viceprimarul din Râmnicu Vâlcea, rejudecaţi în stare de libertate

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, apelul procurorilor DNA împotriva sentinţei Tribunalului Alba de punere în libertate şi achitare a primarului şi viceprimarului din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, respectiv Nicolae Dicu, astfel că cei doi vor fi rejudecaţi în libertate de Tribunalul Alba.

1 afișare
Imaginea articolului Primarul şi viceprimarul din Râmnicu Vâlcea, rejudecaţi în stare de libertate

Primarul şi viceprimarul din Râmnicu Vâlcea, rejudecaţi în stare de libertate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, primarul şi viceprimarul vor fi rejudecaţi în stare de libertate, iar motivele deciziei Curţii de Apel urmează să fie prezentate în cursul zilei de luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au trimis dosarul, în care cei doi edili sunt acuzaţi de fapte de corupţie, la Tribunalul Alba, spre rejudecare.

Primarul şi viceprimarul din Râmnicu Vâlcea au fost achitaţi în luna iunie de Tribunalul Alba, iar împotriva acestei sentinţe procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut apel, această cale de atac judecându-se la Curtea de Apel Alba Iulia.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea era acuzat de luare de mită, iar viceprimarul de complicitate la luare de mită.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici