Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, audiat la Poliţia Capitalei

  • Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineaţa, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
  • În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.
3607 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, audiat la Poliţia Capitalei

sursa foto: MediafaxFoto

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineaţa, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.


sursa foto: MediafaxFoto

În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici