Procesul lui Giovani Becali de contestare a paternităţii, suspendat de instanţa română

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat, joi, procesul în care fostul impresar FIFA Giovani Becali este parte în legătură cu paternitatea asupra unui copil pe care l-ar avea în Austria.

6 afișări
Imaginea articolului Procesul lui Giovani Becali de contestare a paternităţii, suspendat de instanţa română

Procesul lui Giovani Becali de contestare a paternităţii, suspendat de instanţa română

Instanţa bucureşteană a invocat prevederile Legii 189/2003 privind asistenţa judiciară internaţională în materie civilă, având în vedere faptul că un proces similar există pe rolul instanţei din Austria, iar până nu se pronunţă judecătorii austrieci, cazul deschis în România este suspendat.

Procesul privind paternitatea a fost deschis de Aida Kominek, care susţine că fostul impresarul Ioan Becali este tatăl copilului său.

Aida Kominek susţinea, în faţa instanţei române, că ar fi avut o relaţie cu Ioan Becali din anul 1999, iar trei ani mai târziu a rămas însărcinată cu el. Ea a arătat că Giovani Becali, când ar fi auzit că va fi tată, s-ar fi angajat să-i plătească pensia alimentară, dar ulterior s-ar fi răzgândit şi ar fi forţat-o să părăsească România şi să nască la Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici