Procesul lui Tender, amânat deoarece judecătoarea este însărcinată

Procesul omului de afaceri Ovidiu Tender - acuzat alături de alte cinci persoane pentru infracţiuni economice - a fost amânat pentru 4 octombrie, întrucât judecătoarea desemnată să soluţioneze acest caz va intra în concendiu prenatal, astfel că este necesară înlocuirea magistratului.

2 afișări
Imaginea articolului Procesul lui Tender, amânat deoarece judecătoarea este însărcinată

Procesul lui Tender, amânat deoarece judecătoarea este însărcinată

Acelaşi motiv a fost invocat în urmă cu o zi în cadrul procesul omului de afaceri Dinu Patriciu. Ambele dosare - Tender, respectiv Patriciu - i-au fost repartizate anterior aceleiaşi judecătoare.

La termenul de joi era aşteptat ca proprietarul Rafo Oneşti, compania Calder-A să precizeze dacă în patrimoniul Rafo s-a produs vreun prejudiciu, care este valoarea acestuia şi dacă se constituie parte civilă în dosar.

Rafo a trimis instanţei o adresă prin care arată că firma nu mai este în lichidare, ci în reorganizare, urmând ca, până în 6 septembrie, compania Calder-A, proprietarul rafinăriei, să verifice în patrimoniul societăţii dacă s-a produs vreun prejudiciu, iar dacă acesta există, care este valoarea lui, dar şi dacă se constituie parte civilă în dosar.

În acest dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni economice, alături de Marian Alexandru Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Găurean şi Bogdan Sălăjan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici