Procurorul general a avut o întâlnire cu şeful FBI: Procurorii români vor avea sesiuni de training la FBI

  • Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), Alex Florenţa, a avut o întâlnire de lucru, la sediul instituţiei, cu Christopher Wray, directorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI).
  • S-a convenit asupra unor sesiuni de training pentru procurori la FBI.
216 afișări
Imaginea articolului Procurorul general a avut o întâlnire cu şeful FBI: Procurorii români vor avea sesiuni de training la FBI

Întâlnirea dintre procurorul general Alex Florenţa şi Christopher Wray, directorul FBI, a avut loc marţi.

Discuţiile s-au axat pe colaborarea dintre Ministerul Public şi FBI, precum şi pe întărirea cooperării dintre cele două instituţii, cu un accent sporit în domeniile prioritare pentru partea română.

„În concret, s-a stabilit intensificarea colaborării în combaterea infracţiunilor de spălare de bani şi cybercrime, precum şi a desfăşurării investigaţiilor financiare complexe, sens în care s-a convenit asupra asigurării de către FBI a unor sesiuni de training pentru procurorii români în ceea ce priveşte investigarea infracţiunilor menţionate”, transmite, miercuri, PÎCCJ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici