Româncă ucisă în Italia. Primele indicii erau de moarte naturală. Iubitul, reţinut după 8 luni

O româncă în vârstă de 40 de ani a fost ucisă în Italia. Primele indicii, după moartea ei, în ianuarie, erau de cauze naturale, însă după 8 luni a fost reţinut iubitul ei.

316 afișări
Imaginea articolului Româncă ucisă în Italia. Primele indicii erau de moarte naturală. Iubitul, reţinut după 8 luni

Româncă ucisă în Italia. Primele indicii erau de moarte naturală. Iubitul, reţinut după 8 luni

Alina Cozac a murit acasă la sfârşitul lunii ianuarie, la vârsta de 40 de ani, din cauza unei presupuse boli. Rudele nu au crezut niciodată în cauzele naturale ale decesului, iar miercuri a fost reţinut iubitul femeii, Mirko De Martinis, în vârstă de 47 de ani.

Apelul la serviciile de urgenţă a venit la ora 4 dimineaţa, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie. Bărbatul spusese că şi-a găsit iubita fără viaţă în pat, în locuinţa lor din Spoltore, Pescara.

Serviciile de urgenţă 118 au încercat să o resusciteze, dar nu au putut decât să constate decesul, care la început părea să fie din cauze naturale.

Investigaţiile au scos însă la iveală o crimă brutală, scrie Repubblica.

După opt luni, Mirko De Martinis a fost reţinut pentru omucidere voluntară: ar fi strangulat-o. După autopsie, avocatul îi informase pe magistraţi că pe gâtul victimei existau urme evidente care puteau fi atribuite strangulării.

Interogat, De Martinis a declarat că iubita lui s-a simţit rău şi a sunat la urgenţă, dar ancheta neagă versiunea sa.

Alina Cozac ar fi fost surprinsă în somn, în pat, şi strangulată cu genunchiul sau cu antebraţul de către iubitul ei.

Potrivit anchetei, femeia în vârstă de 40 de ani şi-ar fi exprimat rudelor şi prietenilor intenţia de a-l părăsi pe bărbat.

Înmormântarea Alinei Cozac a avut loc la aproape o lună de la deces, pe 18 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici