România aderă la Convenţia de asistenţă judiciară reciprocă în materie penală

Parlamentul European a aprobat marţi un raport privind aderarea României şi Bulgariei la Convenţia ce prevede acordarea de asistenţă judiciară reciprocă în domeniul penal, între statele membre ale Uniunii Europene, informează un comunicat al PE.

1 afișare
Imaginea articolului România aderă la Convenţia de asistenţă judiciară reciprocă în materie penală

România aderă la Convenţia de asistenţă judiciară reciprocă în materie penală

Raportul a fost realizat de Genowefa Grabowska (PSE, Polonia) din partea Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne şi a fost aprobat marţi conform procedurii de consultare.

Raportul constă într-o recomandare, pentru adoptarea unei decizii de către Consiliul UE privind aderarea României şi Bulgariei la Convenţia referitoare la asistenţă judiciară reciprocă în domeniul penal între statele membre UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici