Săbii ninja găsite în maşinile unor craioveni

Peste 120 de poliţişti şi jandarmi din judeţul Dolj au descins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în două localuri din municipiul Craiova şi comuna Podari, unde au depistat doi tineri care aveau în maşini două săbii Ninja.

168 afișări
Imaginea articolului Săbii ninja găsite în maşinile unor craioveni

Săbii ninja găsite în maşinile unor craioveni

Subcomisarul Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, a declarat că aceste acţiuni au avut loc ca urmare a scandalului produs joi în cartierul craiovean Faţa Luncii, între două grupuri de rromi, soldat cu rănirea a patru persoane.

“Evenimentele petrecute în ultima perioadă au determinat intensificarea activităţilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice atât în municipiul Craiova, cât şi în judeţul Dolj”, a declarat Vasile.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de către IPJ Dolj, au fost aplicate 22 de amenzi în valoare totală de 930 lei şi au fost constatate două infracţiuni de deţinere fără drept de arme albe.

Acţiunea poliţiştilor şi jandarmilor a vizat şi depistarea bărbatului care a folosit un pistol în scandalul de joi dintre cele două clanuri de rromi, însă acesta nu a fost prins.

Un scandal între două grupuri de romi a izbucnit, joi, în Craiova, în apropierea stadionului Ion Oblemenco, în timpul conflictului fiind folosite bâte, săbii şi un pistol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici