Soţia şi copii lui Omar Hayssam au plecat în Siria

Soţia lui Omar Hayssam, Adela, şi copiii ei au fost însoţiţi, marţi noaptea, de rude şi de prieteni la Aeroportul Otopeni, ei plecând în vacanţă în Siria, unde se află bunicii paterni ai minorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Soţia şi copii lui Omar Hayssam au plecat în Siria

Soţia şi copii lui Omar Hayssam au plecat în Siria

Adela Omar şi copii au primit în cursul zilei de marţi, de la instanţa română, decizia definitivă prin care li se permite minorilor să părăsească România.

Avocatul Cristina Crăciun, care a însoţit familia Omar, a declarat că cei şapte copii au dublă cetăţenie română şi siriană, iar în cazul în care nu se vor mai întoarce, Adela Omar riscă să suporte consecinţele nerespectării unei hotărâri judecătoreşti.

Ei s-au îmbarcat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni, la bordul unei aeronave a companiei Sirian Air care va decola la ora 1:10.

Adela Omar şi copii au refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor.

Ei nu au întâmpinat dificultăţi în procedura de îmbarcare, autorităţile de frontieră lăsându-i să treacă graniţa.

Potrivit decizie instanţei, copii pot părăsi ţara, dar trebuie să se întoarcă până pe 15 septembrie, când începe noul an şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici