Tăriceanu: Parchetul s-a distins, în doi ani de zile, printr-o grabă deosebită

Liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că Parchetul ÎCCJ s-a distins, în doi ani de zile, printr-o "grabă deosebită" care a făcut ca unii membri ai Cabinetului să fie anunţaţi că fac obiectul unor cercetări, menţionând că nu cunoaşte acuzaţiile care i se aduc ministrului Remeş.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu: Parchetul s-a distins, în doi ani de zile, printr-o grabă deosebită

Tăriceanu: Parchetul s-a distins, în doi ani de zile, printr-o grabă deosebită

Întrebat despre solicitarea Procurorului General adresată Preşedinţiei privind avizul pentru declanşarea urmăririi penale a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remeş, pentru trafic de influenţă, Tăriceanu a spus că nu cunoaşte subiectul.

"Nu am cunoştinţă de această cerere. Ceea ce doresc să remarc este că Parchetul s-a distins, în doi ani de zile, printr-o grabă deosebită care a făcut ca unii membri ai Cabinetului să fie anunţaţi că fac obiectul unor cercetări, preşedintele apoi să ia măsura suspendării din funcţie şi să asistăm în final la neînceperea urmăririi penale", a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că nu ştie care sunt acuzaţiile care i se aduc lui Decebal Traian Remeş.

"Vreau să cred că justiţia este responsabilă. Nu cunosc care sunt acuzaţiile care i se aduc ministrului Remeş", a spus liderul PNL, menţionând că nu a discutat în ultimele zile cu Remeş.

De altfel, ministrul Agriculturii a lipsit de la şedinţa de luni a Biroului Politic Central al PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici