Tată şi fiu implicaţi în uciderea unui om de culoare sunt acuzaţi de omor şi violenţă în formă agravantă

  • Cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru uciderea lui Ahmaud Arbery
  • Arbery ieşise la alergat în zona în care a fost ucis
  • Bărbaţii îl suspectau pe acesta de mai multe furturi comise în zonă
1660 afișări
Imaginea articolului Tată şi fiu implicaţi în uciderea unui om de culoare sunt acuzaţi de omor şi violenţă în formă agravantă

Sursa foto: profimedia

Tânărul de 25 de ani Ahamud Arbery ieşise la alergat într-un cartier din afara Brunswick, Georgia, pe 23 februarie, când a fost urmărit de un fost ofiţer de poliţie şi fiul său. Familia McMichael era înarmată şi a presupus că tânărul este răspunzător pentru nişte furturi comise în zonă. Arbery a fost împuşcat de trei ori după ce a opus rezistenţă în faţa fiului fostului ofiţer. Tânărul ucis era liniştit şi alerga frecvent în zonă.

Arestarea survine la două luni de la incident, după ce în urmă cu două zile în spaţiul virtual a circulat o înregistrare anonimă cu momentul în care Arbery a fost împuşcat.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi, încarceraţi temporar până când vor fi aduşi în faţa unui tribunal şi riscă să fie acuzaţi de omor şi violenţă în formă agravantă, deoarece fapta lor nu se clasifică drept legitimă apărare, relatează CNN.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici