Un fost agent FBI recunoaşte că nu a declarat banii primiţi de la un partener de afaceri

Un fost agent FBI a pledat vinovat pentru că ar fi ascuns 225.000 de dolari în plăţi numerar de la partenerul său de afaceri, un fost ofiţer de informaţii albanez.

388 afișări
Imaginea articolului Un fost agent FBI recunoaşte că nu a declarat banii primiţi de la un partener de afaceri

Sursa foto: MediafaxFoto

Charles McGonigal, care a condus divizia de contrainformaţii a FBI din New York înainte de a se pensiona în 2018, a pledat vinovat pentru acuzaţia de ascundere a unui bun material. Toate celelalte acuzaţii împotriva sa au fost respinse.

McGonigal a pledat deja vinovat pentru o acuzaţie de conspiraţie într-un caz federal separat din Manhattan, legat de munca sa pentru oligarhul rus Oleg Deripaska, în timp ce Deripaska se afla sub sancţiunile SUA.

La Washington, McGonigal s-a confruntat cu un rechizitoriu cu nouă capete de acuzare. Fostul agent nu a raportat plăţile în numerar, contactele cu oficiali străini şi călătoriile în Europa pe care le-a făcut cu fostul ofiţer de informaţii albanez în 2017 şi 2018. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici