Un număr de 11 infractori români vor fi repatriaţi

Autorităţi judiciare vor extrăda 11 infractori români care se ascundeau în străinătate, după ce au primit condamnări definitive, vor fi aduşi în ţară, luni şi marţi, din Austria, Italia şi Spania.

5 afișări

Unul singur dintre cei 11 va fi adus acasă din Austria, luni seara. Clujeanul Ion Miheşan are 41 de ani şi a fost condamnat la cinci ani şi trei luni pentru furt.

De la Milano vor fi repatriaţi, marţi, Viorel Muscaliuc şi Constantin Lupan, în vârstă de 45 şi, respectiv, 32 de ani. Primul a fost condamnat de Judecătoria Rădăuţi la un an şi jumătate închisoare pentru înşelăciune, iar cel de-al doilea a primi cinci ani de detenţie pentru furt.

Marţi seară, cu un avion de la Madrid, vor sosi Cristi Cătălin Roman, Radu Amar, Florian Dumitru Ghencea, Florin Grăjdaru şi Vasile Gugeanu. Toţi au fost condamnaţi la pedepse cu închisoarea între un an şi jumătate şi cinci ani pentru infracţiuni precum furt, înşelăciune sau pentru că au condus maşini fără permis sau beţi.

Din Italia, cu un avion de la Roma, vor fi aduşi acasă Marius Sorin Bala, Mircea Criscov şi Claudiu Marghiu, toţi condamnaţi în România pentru tâlhărie, furt sau înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici