Un ofiţer din cadrul Corpului de Control al MAI a fost reţinut. Cerea bani să rezolve dosare

Un ofiţer de poliţie din cadrul Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne a fost reţinut, acuzat de trafic de influenţă, pentru că cerea bani, lăsând să se crească că are influenţă asupra altor colegi şi va rezolva probleme judiciare.

348 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer din cadrul Corpului de Control al MAI a fost reţinut. Cerea bani să rezolve dosare

Un ofiţer din cadrul Corpului de Control al MAI a fost reţinut. Cerea bani să rezolve dosare

Procurorii DNA – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Daniel Ciprian Asanache-Damian, fost ofiţer de poliţie în cadrul Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne.

El este acuzat de trafic de influenţă.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în calitate de ofiţer de poliţie angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne, inculpatul Asanache-Damian Daniel Ciprian ar fi pretins, în mod repetat, de la o persoană, diferite sume de bani, lăsându-o să creadă că, prin influenţa pe care o are asupra unor ofiţeri de poliţie, îi va determina să rezolve problemele judiciare ale respectivei persoane.

Miercuri, 3 august 2022, inculpatul a fi primit de la persoana respectivă suma de 15.000 lei şi astfel constatat flagrantul.

Inculpatul va fi prezentat joi judecătorilor din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici