„Vaccinare la chiuvetă”. Se fac percheziţii într-un dosar de vaccinare fictivă

Procurorii din Vâlcea fac luni 11 percheziţii, dintre care două la sediile unor instituţii şi 9 la locuinţele unor persoane, într-un dosar de vaccinare fictivă.

2392 afișări
Imaginea articolului „Vaccinare la chiuvetă”. Se fac percheziţii  într-un dosar de vaccinare fictivă

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, procurorii fac cercetări într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, comise în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

„În cursul zilei de 13 decembrie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza judeţului Vâlcea, din care două sunt la sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, au transmis procurorii.

La sediul Parchetului urmează să fie audiate mai multe persoane.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, IGPR - Direcţia Operaţiuni Speciale şi angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

Conform unor suse judiciare, există suspiciuni privind vaccinarea fictivă a mai multor persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici