Vasile Turcu, audiat la DNA

Vasile Turcu, acţionar la FC Dinamo care s-a prezentat, marţi dimineaţa, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind transferurile de fotbalişti, a spus că toţi cei 12 jucători din acest dosar au fost transferaţi legal.

45 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu, audiat la DNA

Vasile Turcu, audiat la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Turcu a stat aproximativ o oră la DNA, iar la ieşirea din sediul Direcţiei a declarat că, din punctul lui de vedere, toate transferurile au fost legale.

Acţionarul dinamovist a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor înaintea audierii.

Săptămâna trecută, procurorii auticorupţie i-au audiat, în acelaşi dosar, şi pe directorul pentru relaţii internaţionale din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Florin Prunea, dar şi pe fostul acţionar la FC Dinamo Vladimir Cohn şi pe fotbalistul Cosmin Contra.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate din perioada 1990-2006, în acest caz fiind vizaţi mai mulţi oameni de fotbal. În privinţa transferurilor de fotbalişti, până în prezent au fost audiaţi de procurorii anticorupţie mai mulţi conducători de cluburi, impresari şi fotbalişti.

La începutul lunii ianuarie, Direcţia Naţională Anticorupţie a început urmărirea penală împotriva a zece oameni de fotbal în legătură cu transferurile unor fotbalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici