A avut loc American Music Awards. Spectacolul a fost plin de surprize

  • American Music Awards a avut loc aseară, la Microsoft Theatre, din LA
  • În deschidere au cântat Justin Bieber şi Shawn Mendes
  • Taylor Swift a câştigat a 6-a oară premiul pentru cea mai bună artistă a anului
187 afișări
Imaginea articolului A avut loc American Music Awards. Spectacolul a fost plin de surprize

A avut loc American Music Awards. Spectacolul a fost plin de surprize

Cred că ştii deja că azi-noapte a avut loc American Music Awards. Spectacolul a avut loc la Microsoft Theatre din centrul Los Angeles, cu public limitat. Cu toate acestea, spectacolul a fost la fel de plin de surprize. În deschidere au cantat Justin Bieber si Shawn Mendes, piesa „Monster”.

Taylor Swift a fost votată pentru a 6-a oară cea mai bună artistă a anului.
Deşi a lipsit de la ceremonie, a mulţumit fanilor într-un videoclip, pentru susţinerea pe care a primit-o pentru albumul „Folklore”.

„Vă iubesc foarte mult şi sunt foarte foarte norocoasă datorită vouă. Motivul pentru care nu sunt acolo este că îmi inregistrez din nou toată muzica veche în acest studio, unde le-am inregistrat prima data.”

Nici Dua Lipa nu a fost prezentă la LA. Ea a transmis discursul de mulţumire din Royal Albert Hall, din Londra.
Artista a interpretat pentru American Music Awards piesa „Levitating”. Dar nu s-a oprit doar la a cânta despre levitaţie. Uite la ce mă refer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici