A fost publicat programul festivalului Untold. Află când urcă pe scenă Imagine Dragons, Martin Garrix şi Armin van Buuren

  • Organizatorii Untold au anunţat line-up-ul pe zile al festivalului şi au pus în vânzare primele bilete pentru o zi de festival.
  • Armin van Buuren urcă pe scenă în 6 august.
3065 afișări
Imaginea articolului A fost publicat programul festivalului Untold. Află când urcă pe scenă Imagine Dragons, Martin Garrix şi Armin van Buuren

Untold îşi va deschide porţile în perioada 3-6 august, în Cluj-Napoca.

Joi, 3 august, fanii Untold vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max şi Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki şi Topic.

Vineri, 4 august, va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci şi Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, şi unul dintre cei mai inovatori artişti, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediţii a festivalului Untold. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu şi WizTheMc.

Duminică, 6 august, va oferi fanilor emoţia revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiţi artişti, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years şi Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului Untold, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Organizatorii au pus în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. De astăzi, cei care vor să se distreze la festival au posibilitatea de a se înregistra pentru a-şi cumpăra bilete pentru o zi de festival.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul Untold va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la preţul de 69 de Euro + Taxe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici