VIDEO  Actorul american Sean Penn îi oferă Oscarul lui Zelenski: Va rămâne la Kiev până la victorie

Actorul american Sean Penn se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului şi s-a întâlnit cu preşedintele Volodimir Zelenski, căruia i-a dăruit una dintre statuetele sale Oscar.

827 afișări
Imaginea articolului Actorul american Sean Penn îi oferă Oscarul lui Zelenski: Va rămâne la Kiev până la victorie

FOTO Twitter

Sean Penn a susţinut activ Kievul încă de la începutul conflictului din Ucraina, exprimându-se deschis împotriva agresiunii ruseşti.

Actorul american se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului şi s-a întâlnit cu preşedintele Zelenski, căruia i-a dăruit unul dintre Oscarurile sale: "Va rămâne aici până la sfârşitul războiului".

"De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean şi-a adus statueta Oscar ca simbol al credinţei în victoria ţării noastre. Va rămâne în Ucraina până la sfârşitul războiului", a scris Zelenski pe Telegram.

În imaginile care însoţesc mesajul, Sean Penn este văzut în timp ce îi înmânează statueta preşedintelui ucrainean, explicându-i simbolul acestui gest şi că se va simţi "mai bine ştiind că există o bucată din mine aici".

Actorul îi spune apoi lui Zelenski că îi poate aduce înapoi statueta în Malibu după ce va câştiga războiul.

La rândul său, Zelenski i-a acordat lui Penn Ordinul Ucrainean de Merit. "A fost o mare plăcere să îi înmânez lui Sean Penn diploma Ordinul de Merit III. Vă mulţumim pentru sprijinul sincer şi contribuţia semnificativă la promovarea Ucrainei în lume!", a explicat preşedintele pe reţelele de socializare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici