Al Bano vorbeşte pentru prima dată despre motivele despărţirii de Romina Power

Legendarul cântăreţ Al Bano vorbeşte pentru prima dată despre motivele divorţului de Romina Power: "O spun astăzi pentru prima dată".

11216 afișări
Imaginea articolului Al Bano vorbeşte pentru prima dată despre motivele despărţirii de Romina Power

"Problema a fost marijuana. Romina fuma chestia aia de până la 4 ori pe zi. Şi o făcea de ani de zile, chiar înainte de dispariţia Yleniei (fiica dispărută a cuplului - n.r.), a declarat Al Bano pentru săptămânalul „Oggi”.

După ce fuma, spune Al Bano, Romina se transforma complet: „Fuma şi era veselă. Când efectul dispărea, devenea tristă şi plângea. Era de nerecunoscut. Nu mai avea pasiune pentru viaţă, pentru ceea ce trăisem şi construisem în acei ani. A fost începutul sfârşitului".

„Urăsc toate substanţele care dăunează vieţii. Inventezi o realitate care nu există, te îndepărtezi de viaţa reală. Din păcate, mulţi oameni se lasă păcăliţi, chiar şi unii dintre copiii mei. Eu nu am luat niciodată nimic. Înainte de concerte un pahar cu whisky”, a dezvăluit cântăreţul.

Al Bano a vorbit şi despre începuturile relaţiei sale cu Romina. Prima întâlnire a avut loc în 1967, pe platoul de filmare al „Nel sole”, dar relaţia lor a început abia doi ani mai târziu.

Mai mult, soacra era împotriva lui: „Instrucţiunile ei erau clare: exploatează-l, stoarce-l”.

Al Bano şi Romina Power au trecut printr-o dramă tulburătoare în 1994, când fiica lor Ylenia a dispărut fără urmă, în New Orleans. După ani întregi de căutări, Al Bano a cerut să fie declarată moartă.

Sâmbătă, Al Bano împlineşte 80 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici